Turite klausimų? Susisiekite: info@aonesport.lt arba +370 612 98228

Fermentuota avižų tyrė 1 kg

8,00

Kategorija:

Sudedamosios dalys: avižiniai dribsniai, pieno rūgšties bakterijų ir bifidobakterijų raugas.

Produkte pieno rūgšties bakterijų – ne mažiau kaip 1×108 KSV/ml, Bifidobakterijų – ne mažiau kaip 1×107 KSV/ml, Lactobacilus bulgaricus – ne mažiau kaip 1×108 KSV/ml, Streptococcus thermophilus – ne mažiau kaip 1×108 KSV/ml. Kiti šių šeimų porūšiai: Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Propionibacterium freudenreichii subsp. Shermanii, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris.

Laikymo sąlygos: 0 – +12 °C temperatūroje šaldytuve, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje.

Vartojimo būdas:
Gėrimų gamybai: vienai stiklinei sulčių, žalių kokteilių – įdėti 1-2 valgomuosius šaukštus produkto, išmaištyti.
Maisto gamybai: 1-2 valgomuosius šaukštus dėti į įvairias košes, sriubas, ar įmaišyti į smulkintas daržoves, salotas ir kitus patiekalus.
Avižinių paplotėlių receptas: 500 g avižų tyrės sumaišyti su 200 g avižų sėlenų mišiniu, palaikyti +35 °C tempertūroje apie 1-2 val. Tešlą sudėti į kepimo skardą plonu 1 cm storio sluoksniu ir kepti orkaitėje 200-220 °C apie 30-40 min. (kol gražiai pagels). Tešlą galima paskaninti džiovintais vaisiais, sėklomis ir kt.

Maistingumo deklaracija 100 g produkto
Energinė vertė 317 kJ / 73 kcal. Riebalai – 2,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,63 g, angliavandeniai – 6 g, skaidulos – 5,3 g, iš kurių cukrų – 0,2 g, baltymai – 5 g, druska – 0,03 g.

Kilmės šalis: avižiniai dribsniai – Latvija.

Gamintojas: MB „Mėmelio prekyba“, Draugystės 3-ioji g. 3, Klaipėda, Lietuva.

Grynasis svoris 1 kg.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Fermentuota avižų tyrė 1 kg”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top